Aantal tickets beschikbaar:

0
wo 20 nov 14:00 – wo 20 nov 16:00 uur

Handelen met intentie (gebaseerd op haptonomie)

In de huidige samenleving staat de zorg onder druk; toenemende vergrijzing, te weinig handen aan het bed en als er handen zijn, dan zijn die dwingender dan wat we ons realiseren. 

Te druk, te lang gewerkt, teveel wisselingen in personeel, te weinig aandacht voor de zorgvrager en voor de zorgverlener zelf. Vaak realiseren we ons niet wat onze aandacht of geen aandacht met de ander doet. We begrijpen niet waarom de zorgvrager niet ” mee wil werken” of  moeilijk hanteerbaar  gedrag vertoont. 

Wat kunnen we doen als we geen tijd hebben, er niet voldoende middelen zijn, en er teveel werkdruk op ons rust? Deze vraag horen we vaak in de trainingen die we geven 

Wij willen in deze workshop handvatten geven in wat helpt en wat niet helpt in het verlenen van zorg.                                                                                                        Dit doen we op basis van de scholingen die we geven en op basis van haptonomie. In deze workshop laten we de deelnemers ervaren wat handelen met intentie  voor jezelf en voor een ander betekent.

Locatie
Haastrechtstraat 3, Op de 2de etage, 3079DC Rotterdam
Zorgcontract, Albeda Lokaal wordt bekend gemaakt bij de ingang.
Meer informatie over de organisator:
https://www.albeda.nl/zorgcollege

Schrijf je nu in voor deze workshop:

Helaas, deze workshop is volgeboekt. Andere workshop volgen?