Aantal tickets beschikbaar:

11
ma 18 nov 19:00 – ma 18 nov 21:00 uur

Hoe ziet jouw balans Vitamine W (werkplezier ) eruit?

In je loopbaan ben je op zoek naar werk of een werkomgeving die aansluit bij jouw  wensen en behoeften en daarmee de juiste balans. Wil je graag onderzoeken of jouw dosis ‘werkvitamines’ in balans zijn en welke vitamines een belangrijke bijdrage leveren voor jouw werkplezier, dan is deze workshop iets voor jou! 

De workshop 

In deze workshop ga je aan de slag om je gedachten te ordenen en een totaalbeeld te krijgen over je werksituatie. Het gaat daarom vooral om het waarderen van dingen die goed gaan en hierbij de juiste balans zoeken. Je krijgt inzicht in hoe de kenmerken elkaar beïnvloeden en waarom een teveel of tekort van bepaalde kenmerken een positief of negatief effect hebben. Daarnaast krijg je tips wat je daarna zelf in de toekomst nog zou kunnen doen. 

In deze interactieve workshop geïnspireerd op het vitamine model van Warr, ga je onderzoeken hoe jouw ideale balans van vitamine W (werkplezier) er uit ziet. Welke vitamines zijn een belangrijke bijdrage voor jouw werkplezier?  

De duur van de workshop is ongeveer 2 uur. Waarbij er eerst een korte introductie van de deelnemers, achtergrondinformatie over het onderwerp en het doel van de workshop wordt gegeven. Vervolgens gaan we op een interactieve manier met elkaar aan de slag.

Locatie
Rhijnspoor 219, 2901 LB  Capelle aan den IJssel
Zellingen Plaza ligt op loopafstand van metrostation Capelse Brug en is gemakkelijk bereikbaar met de auto, parkeren kan langs de weg of bij de grote parkeerplaats van de Capelse Brug.
Meer informatie over de organisator:
https://www.zellingen.nl/

Schrijf je nu in voor deze workshop:

Aanmelden
Naar dit mailadres sturen wij je de bevestiging van deelname.